X Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació aquí .

Política de privacitat

DADES IDENTIFICATIVES:
En compliment amb el deure d′informació recollit en la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal benzinera A. ARTIGUES SL, comunica que:
D′acord amb el Art.5 de l′esmentada Llei, s′informa que les dades introduïdes en els formularis s′emmagatzemaran en un fitxer automatitzat, propietat de benzinera A. ARTIGUES SL, el qual garanteix les mesures de seguretat exigibles normativament.
La finalitat per a la qual estan destinats els formularis facilitats, és la posterior posada en contacte de l′entitat amb els usuaris que han realitzat algun tipus de consulta ja sigui petició de pressupost o altres, per a la relació comercial i / o publicitària dels serveis o productes de la nostra empresa.
Quan les dades siguin recollides del formulari i no d′un altre camp obert com electrònic contacte, caldrà aportar, almenys, aquells camps marcats amb un asterisc, ja que en cas contrari, Benzinera A. ARTIGUES SL, no podrà acceptar ni gestionar el compliment de la relació establerta.
Benzinera A. ARTIGUES S.L. és responsable dels fitxers i es compromet a no destinar les dades a una finalitat distinta per a la qual han estat demanades, ni cedir els mateixos de forma il · legítima a tercers. També es compromet a tractar les seves dades confidencialment ia aplicar les mesures d′índole tècnica, organitzativa i de seguretat necessàries per evitar el seu tractament o accés no autoritzat segons estableix la normativa vigent en matèria de protecció de dades.
Els usuaris respondran en qualsevol cas, de la veracitat de les dades facilitades, reservant-se per part de benzinera A. ARTIGUES SL el dret a excloure dels serveis registrats a tot usuari que hagi facilitat dades falses o errònies, sense perjudici de les altres accions que procedeixin en Dret.
Per exercir els drets d′accés, rectificació, cancel · lació i oposició, ha de remetre escrit identificant la referència "Protecció de Dades" a esport@benzineradesport.com o bé per carta a:
C / Cristòfor Colom, 33 en 07670 PORTOCOLOM .Islas Balears., CIF: B07984123.